Qui sóc

Data Protection Officer & Legal Consultant

Ivan De San Nicolàs i Castejón

Si em pregunten qui sóc, podria optar per dir que sóc Advocat des de fa més de 13 anys, Formador des del 2007 i Assessor i Mentor per emprenedors amb més de 8 anys d’experiència; o podria explicar en tres aburrides linies la meva formació – com que sóc Llicenciat en Dret, Màster en Tributació i Fiscalitat i en Prevenció de Riscos Laborals (en les tres especialitats); en un intent de construir la meva identitat en base a uns coneixements adquirits i una experiència desenvolupada.

En canvi, si realment voleu saber qui sóc us diria que sóc una persona que disfruta transmetent informació, recursos, i experiències  als demés, amb la intenció que entenguin la realitat  que ens envolta. Comunicador vocacional i transmissor d’entusiasme em valc d’eines com la formació i l’assessorament per a que pogueu entendre les regles del joc de l’emprenedoria i de l’empresa, o bé saber més de prevenció de riscos laborals, protecció de dades, qüestions relacionades amb el dret… o qualsevol altra que em puguis plantejar.

Com a aspectes personals, i dels que intento traslladar el seus valors a la feina, destaco aficions com ara l’esport, la cultura, el viatjar, la política i l’acció social i ciutadana.

Lògicament, i si vols saber més de mi, em prenc la llibertat de deixar-te aquest enllaç i així pots donar-li un cop d’ull a una descripció més acurada.

Política de privacitat

Connecta amb nosaltres
i impulsa el teu negoci

Estem aquí per respondre a totes les teves preguntes i col·laborar en les teves necessitats de protecció de dades, assessorament, i formació empresarial.

Un DPO és un expert en protecció de dades que assegura el compliment de les normatives i la protecció de la privacitat. La seva importància depèn de la magnitud del processament de dades de la seva empresa i les regulacions aplicables.

Assegureu-vos de contractar un DPO i proporcionar formació adequada al vostre personal. L’assessorament d’un professional i la formació ajuden a establir polítiques i procediments de protecció de dades eficaços.

Contractar una empresa de consultoria ofereix expertesa i solucions personalitzades en protecció de dades. A més, proporciona formació per millorar la conformitat i reduir els riscos de sancions, millorant la imatge de la seva empresa en privacitat.