Intraconsultoria

Assessorament, acompanyament i immersió

La IntraConsultoria  consisteix en un servei d’assessorament, acompanyament i immersió a la gestió del negoci, sigui un petit autònom, una societat mercantil o un emprenedor.

Amb aquest servei intentem dotar al negoci d’un visió integral i global, analitzant tots i cadascun dels aspectes que intervenen – vessant comercial, recursos humans, econòmic-financera, model de negoci, consideracions legals, etc…-  per detectar la influència de tots ells en el desenvolupament del negoci.

D’aquesta manera es disposaran de les eines suficients per poder planificar i dirigir el negoci orientant-t’ho en el rumb desitjat i prenent plenament el control de la seva gestió.

La principal diferència en el desenvolupament d’aquesta IntraConsultoria rau principalment en la ràpida objectivació del negoci, amb una visió i perspectiva plenament panoràmica i una gran simbiosi amb els agents de l’activitat que permet orientar molt més ràpida i directament les accions a desenvolupar.

Tanmateix hem pretès reduir aquesta forma de treballar en el nostre “Decàleg de les B”:

1

Bias

Cercarem les tendències i moviments naturals del mercat.

2

Bid

Analitzarem el moment oportú i adequat pel llançament i/o implementació de mesures.

3

Bide

Analitzarem el moment oportú i adequat pel llançament i/o implementació de mesures.

4

Big

Cercarem arribar de la forma més extensiva i amb més impacte.

5

Bigot

Farem el possible per a que els nostres usuaris i potencials clients es converteixin en autèntics fanàtics nostres.

6

Big Time

Cercant el moment oportú aconseguirem la nostra fita d’assolir l’èxit i influència necessària a l’entorn.

7

Bind

Una de les claus fonamentals per tot negoci: la connexió, l’engagement entre l’empresa i els usuaris.

8

Bird’s-eye-view

Clau del negoci és assolir una perspectiva panoràmica i integral de l’activitat per poder dirigir-ho cap a on cerquem.

9

Bizarre

Volem convertir-vos en quelcom singular i extraordinari.

Finalment, si assolim implementar totes i cadascuna de les fases descrites serem allò que hem buscat des d’un principi, tenir un:

10

BIC, Business Intra Consulted!!

Política de privacitat

Connecta amb nosaltres
i impulsa el teu negoci

Estem aquí per respondre a totes les teves preguntes i col·laborar en les teves necessitats de protecció de dades, assessorament, i formació empresarial.

Un DPO és un expert en protecció de dades que assegura el compliment de les normatives i la protecció de la privacitat. La seva importància depèn de la magnitud del processament de dades de la seva empresa i les regulacions aplicables.

Assegureu-vos de contractar un DPO i proporcionar formació adequada al vostre personal. L’assessorament d’un professional i la formació ajuden a establir polítiques i procediments de protecció de dades eficaços.

Contractar una empresa de consultoria ofereix expertesa i solucions personalitzades en protecció de dades. A més, proporciona formació per millorar la conformitat i reduir els riscos de sancions, millorant la imatge de la seva empresa en privacitat.