Formació

Assessorament, acompanyament i immersió

En quant a la línia de Formació impartim una gran varietat de matèries multidisciplinars, cercant en tot moment la practicitatinteraccióaplicabilitat i utilitat dels coneixements comunicats.

La nostra gran habilitat rau en el do de la comunicació i l’empatització amb el públic assistent, donant més valor a les necessitats del partícip que no pas a una mera estandardització en la impartició del contingut.

Tanmateix, donem una gran importància a l’adaptabilitat en cadascuna de les sessions pel que els materials emprats són merament de suport a l’explicació del docent, però no la eina bàsica ni conductora.

Aquesta multidisciplinaritat ens permet dur a terme temàtiques i continguts molt transversals i de matèries diverses com ara:

Protecció de Dades de Caràcter Personal

En l’era digital, la protecció de dades de caràcter personal és una preocupació creixent. Com empresari o responsable de dades, és essencial comprendre i complir amb les normatives de privadesa per garantir la seguretat i la privadesa de la informació dels teus clients. Amb les crescents preocupacions sobre la recopilació i l’ús de les dades personals, les empreses han de ser diligents en la seva gestió de dades. Això implica assegurar-se que les dades es recopilen de manera lícita, s’utilitzen amb finalitats específiques i es protegeixen adequadament. Les conseqüències de la no conformitat poden ser greus, amb sancions econòmiques i danys a la reputació de l’empresa.

Tributació – Fiscalitat

La tributació i la fiscalitat són àrees crucials per a les empreses i els individus. Entendre i gestionar eficaçment les qüestions fiscals pot tenir un impacte significatiu en les finances. Oferim assessorament expert en tots els aspectes relacionats amb els impostos, inclosos l’IRPF, l’IVA, l’Impost de Societats i altres tributs. La planificació fiscal és clau per minimitzar la càrrega fiscal de manera legal i ètica. Ajudem a identificar deduccions, crèdits i estratègies que poden estalviar diners. També assegurem el compliment de les obligacions fiscals per evitar sancions i problemes legals. La transparència i la integritat són valors centrals en la nostra orientació fiscal.

Responsabilitat Social Corporativa

Les empreses tenen una responsabilitat envers la societat i el medi ambient. La Responsabilitat Social Corporativa (RSC) és l’abordatge que les empreses adopten per aconseguir un impacte positiu en la comunitat i el planeta, més enllà dels seus objectius financers. La RSC implica considerar les preocupacions ètiques, socials i ambientals en totes les operacions empresarials. Això pot incloure la donació a causes benèfiques, la reducció de l’empremta ecològica, la millora de les condicions laborals i altres accions que beneficiïn la societat. La implementació efectiva de la RSC pot millorar la reputació de l’empresa, augmentar la fidelització dels clients i fer-la més atractiva per als talents. La nostra orientació proporciona una visió clara sobre com les empreses poden abordar i implementar la RSC amb èxit.

Planificació Econòmic-Financera

La gestió financera és un pilar fonamental per a la supervivència i l’èxit de qualsevol empresa. La planificació econòmica i financera és una eina que permet als empresaris i gestors prendre decisions estratègiques per assegurar un futur sòlid. Comprendre els estats financers, els pressupostos i els fluxos de tresoreria és fonamental. Amb una planificació financera adequada, les empreses poden optimitzar els seus recursos, prendre decisions de finançament més informades i garantir que estiguin en la millor posició per fer front als canvis del mercat. També és important per atraure inversors i creditors. La nostra orientació ofereix una visió detallada sobre com elaborar i implementar una estratègia de planificació econòmica i financera efectiva per aconseguir els objectius de l’empresa.

Legislació mercantil i societària

Navega pel complex món legal empresarial. Informa’t sobre la normativa mercantil i societària.

Creació d’empresa i autoocupació

Vols emprendre? T’oferim suport en la creació d’empreses i autoocupació. Descobreix les opcions.

Markenting i Tècniques de Venda

Impulsa el teu negoci amb estratègies de màrqueting i vendes efectives. Aprèn les millors tècniques.

Xarxes Socials i Inbound Marketing

Connecta amb el teu públic a través de les xarxes socials i l’inbound marketing. Descobreix com fer-ho.

Formador Prevenció de Riscos Laborals

Forma’t com a formador en prevenció de riscos laborals. Informa’t sobre els nostres programes.

Gestió del Temps

Maximitza la teva productivitat. Aprèn a gestionar el temps de manera eficient i assolir els teus objectius.

Elaboració de Pressupostos

Controla les teves finances amb pressupostos efectius. Aprèn a elaborar-los i gestionar-los adequadament.

Comunicació

Millora les teves habilitats comunicatives. Descobreix com comunicar de manera efectiva en totes les àrees de la vida.

Negociació

Converteix-te en un expert en negociació. Aprèn les tècniques clau per arribar a acords exitosos.

Àrea Social i de RRHH

Gestiona l’àrea social i recursos humans amb èxit. Descobreix les millors pràctiques en aquest àmbit.

Política de privacitat

Connecta amb nosaltres
i impulsa el teu negoci

Estem aquí per respondre a totes les teves preguntes i col·laborar en les teves necessitats de protecció de dades, assessorament, i formació empresarial.

Un DPO és un expert en protecció de dades que assegura el compliment de les normatives i la protecció de la privacitat. La seva importància depèn de la magnitud del processament de dades de la seva empresa i les regulacions aplicables.

Assegureu-vos de contractar un DPO i proporcionar formació adequada al vostre personal. L’assessorament d’un professional i la formació ajuden a establir polítiques i procediments de protecció de dades eficaços.

Contractar una empresa de consultoria ofereix expertesa i solucions personalitzades en protecció de dades. A més, proporciona formació per millorar la conformitat i reduir els riscos de sancions, millorant la imatge de la seva empresa en privacitat.