Beneficis tangibles per a empreses 

A la nostra Intra consultoria realitzem una anàlisi de vulnerabilitats per identificar possibles punts d’entrada per als ciberatacs o qualsevol altre amenaça que pugui fer trontollar la seguretat empresarial. Aquest procés utilitza eines avançades i es realitza un anàlisi per comprendre la topografia digital de l’empresa i anticipar-se a possibles amenaces. 

equip de treball

No només tenim en compte les amenaces immediates, sinó que també es treballa de forma anticipada i preventiva. D’aquesta manera, s’obtenen beneficis tangibles per reforçar la resiliència empresarial ja que, gràcies a la intervenció d’experts en protecció de dades, les empreses eviten sancions legals i aconsegueixen una reputació empresarial sòlida en termes de seguretat i privacitat. 

Des de la implementació de sistemes avançats fins a la formació continua del personal, la CPD actua com a aliat estratègic per tal de garantir que les empreses sobrevisquin en l’entorn digital i prosperin amb confiança en la seguretat de la seva informació. L’experiència tècnica de la CPD és una inversió que no només preserva la integritat de les dades, sinó que també impulsa la sostenibilitat i l’èxit a llarg termini de les empreses en l’era digital. 

imatge candau sobre seguretat de dades

Solucions especialitzades i formació per a empreses 

Oferim serveis i solucions especialitzades en protecció de dades i, al mateix temps, proporcionem formació a les empreses per millorar la seguretat de les seves dades, evitar el risc de sancions i reduir els perills com els ciberatacs. 

La nostra Intra Consultoria està centrada en el desenvolupament de capacitats internes per fer front eficaçment als reptes canviants en el panorama de la protecció de dades. Darrere de INC es troba el seu creador, Iván de San Nicolás, llicenciat en dret, especialista en emprenedoria i prevenció de riscos i protecció de dades. 

imatges sobre seguretat i protecció de dades

Garantir la traçabilitat de la comunicació 

A INC, les dades seran tractades de manera confidencial i no seran cedides a tercers, excepte per imperatiu legal o si és necessari per executar l’encàrrec per part d’un col·laborador. No obstant això, l’ús de alguns proveïdors internacionals necessaris per a la gestió administrativa i/o de la presència digital pot implicar alguna eventual transferència internacional de dades; tot i que la nostra intenció és que aquestes no surtin de la UE, EEE o assimilats. Trobarà informació detallada dels proveïdors internacionals i enllaç a les seves polítiques de privacitat a la informació addicional. 

Entrada similar