Contacte

Tens alguna pregunta?

Tingueu-nos al corrent

En aquesta pàgina ens podeu deixar la vostra informació bàsica al formulari de contacte, i a la major brevetat possible rebreu notícies nostres.

Política de privacitat

Informació bàsica sobre protecció de dades

  • Identificació del tractament: “Usuaris Web”
  • Responsable del tractament: Ivan de San Nicolàs i Castejón – INC CONSULTING.
  • Finalitat del tractament: garantir la traçabilitat de la comunicació així com poder donar resposta a la mateixa.
  •  Legitimació: interès legítim i/o consentiment explícit de la persona interessada al contactar.
  • Destinataris: les dades seran tractades confidencialment i no se cediran a tercers, excepte per imperatiu legal i/o sigui necessari per executar l’encàrrec per un col·laborador. Això no obstant, l’ús d’alguns proveïdors internacionals necessaris per a la gestió administrativa i/o de la presència digital pot arribar a implicar alguna transferència internacional de dades eventual; encara que la nostra intenció és que aquestes no surtin de la UE, EEE o assimilats. Trobareu informació detallada dels proveïdors internacionals i enllaç a les seves polítiques de privacitat a la Informació Addicional.
  • Drets de les persones interessades: sol·licitar l’accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament; així com d’altres drets tal i com es detalla a la Informació Addicional. Pot exercir-los mitjançant l’apartat de contacte o per correu electrònic idesannicolas @ icasbd.org; juntament amb còpia del document que acrediti la seva identitat.
  • Informació addicional: si vol ampliar aquesta informació pot consultar la informació addicional del tractament en https://inc.cat/rgpd .

Política LOPD i Avís Legal informació completa