Assessorament

Assessorament, acompanyament i immersió

La nostra tasca dins de l’àrea d’Assessorament radica principalment en el desenvolupament de tasques i accions adreçades a l’entorn del tràfic jurídic, administratiu i de negociació.

D’aquí que principalment i, bé per la nostra formació jurídica com per la nostra experiència professional  en àmbits diferents – entitats semipúbliques, bancàries, sector privat, etc… – focalitzem les nostres línies de serveis en alguns supòsits com el que assenyalem a continuació:

Assessorament i Consultoria

Assessorament jurídic i consultoria per l’elaboració de plans d’empresa.

La nostra assessoria i consultoria empresarial ofereix un suport integral per al creixement i la gestió eficient del teu negoci. Els nostres experts t’ajudaran a elaborar plans d’empresa sòlids i adaptats a les teves necessitats particulars. Ja siguis un emprenedor novell que busca un inici exitós o una empresa establerta que vol optimitzar les seves operacions, podem guiar-te en la presa de decisions informades. La nostra experiència es tradueix en estratègies pràctiques que et permeten superar obstacles i aprofitar oportunitats emergents. Treballem junts per identificar les àrees de millora, implementar solucions efectives i assegurar un creixement sostenible.

Redacció contractual i documental

Elaboració de tota mena de documents contractuals i de qualsevol tipus que impliqui alguna transcendència jurídica i/o interacció amb les Administracions.

La redacció de documents legals és una tasca crítica per a la prevenció de disputes i la protecció dels teus interessos. El nostre servei de redacció contractual i documental assegura que tots els teus acords estiguin ben estructurats i compleixin amb les lleis i regulacions pertinents. Ja sigui un acord laboral, un contracte comercial o qualsevol altre document amb transcendència jurídica, estem aquí per garantir la teva seguretat i claredat. El nostre enfocament meticulós i expertesa legal et donarà la confiança necessària per afrontar totes les situacions contractuals.

Protecció de Dades

Implementació de les mesures necessàries per a l’adequació a la normativa vigent. Tanmateix en centrem en l’adopció de les noves mesures definides per la recent regulació de la Unió Europea.

La seguretat i la privacitat de les dades són essencials en l’era digital. La nostra tasca és garantir que la teva empresa compleixi amb totes les normatives de protecció de dades vigents. A més, estem al corrent de les últimes directrius de la Unió Europea i treballem en la implementació de mesures de seguretat avançades. Amb el nostre suport, pots estar segur que les dades dels teus clients estan salvaguardades i que la teva empresa està a l’avantguarda en termes de ciberseguretat i protecció de dades.

Negociació

Negociació jurídica per a l’obtenció dels objectius del client segons les seves directrius.

La negociació és una habilitat crucial en tots els àmbits de la vida, i encara més en l’àmbit jurídic i empresarial. El nostre servei de negociació et proporciona les eines necessàries per aconseguir els teus objectius i defensar els teus interessos. Ja sigui en la resolució de conflictes, la negociació de contractes comercials o altres qüestions legals, estem compromesos a assegurar que les teves directrius siguin seguides de manera eficaç. El nostre equip de professionals en negociació té àmplia experiència en tàctiques de negociació, comunicació efectiva i resolució de conflictes, garantint que surtis de les negociacions amb els millors resultats possibles.

Intermediació administrativa

Actuacions davant Ens Públics de tota mena.

Les gestions davant les autoritats i administracions públiques poden ser un terreny complex i enrevessat. La nostra tasca d’intermediació administrativa et permet navegar per aquest procés de manera més fàcil i eficient. Estem compromesos a representar els teus interessos davant d’Òrgans Públics de tota mena, garantint que les teves sol·licituds siguin processades de manera efectiva i en conformitat amb les normatives vigents. Sigui que necessitis l’ajuda amb tràmits legals, impostos, llicències o altres aspectes administratius, estem aquí per aconseguir els millors resultats per a la teva empresa.

Operacions Societàries

Preparació de documentació i gestions relatives a tota mena d’operacions societàries (fusions, escissions, absorcions, canvis de denominacions socials,…).

Les operacions societàries, com les fusions, escissions, absorcions i canvis de denominacions socials, poden ser processos complexos i crítics per a la teva empresa. El nostre servei d’operacions societàries et proporciona l’expertesa necessària per gestionar aquestes transicions amb èxit. Oferim suport en la preparació de tota la documentació requerida i ens assegurem que tots els aspectes legals siguin coberts. Independentment de la mida de la teva empresa o de la complexitat de l’operació, estem aquí per garantir que tot surti bé.

Licitacions Públiques

Anàlisi de Plecs de Condicions i preparació de pliques per a la seva presentació.

Participar en licitacions públiques pot obrir noves oportunitats de negoci. El nostre servei d’anàlisi de Plecs de Condicions i preparació de pliques t’ajuda a navegar per aquest procés i a presentar ofertes competitives. Amb un enfocament estratègic i coneixement detallat de les regulacions vigents, estem compromesos a augmentar les teves possibilitats d’èxit en aquest àmbit altament competitiu. Si vols assegurar que les teves ofertes siguin atractives i compleixin amb totes les exigències legals, estem aquí per guiar-te en cada pas de les licitacions públiques.

Administració, administrativa, Assessorament, business plan, Consultoria, contractes, dades, document, intermediació, jurídic, legal, licitació, negociació, pla d’empresa, pliques, protecció de dades, redacció, Unió Europea

Política de privacitat

Connecta amb nosaltres
i impulsa el teu negoci

Estem aquí per respondre a totes les teves preguntes i col·laborar en les teves necessitats de protecció de dades, assessorament, i formació empresarial.

Un DPO és un expert en protecció de dades que assegura el compliment de les normatives i la protecció de la privacitat. La seva importància depèn de la magnitud del processament de dades de la seva empresa i les regulacions aplicables.

Assegureu-vos de contractar un DPO i proporcionar formació adequada al vostre personal. L’assessorament d’un professional i la formació ajuden a establir polítiques i procediments de protecció de dades eficaços.

Contractar una empresa de consultoria ofereix expertesa i solucions personalitzades en protecció de dades. A més, proporciona formació per millorar la conformitat i reduir els riscos de sancions, millorant la imatge de la seva empresa en privacitat.